Vinkkejä käytetyn hääpuvun myyntiin

Moni morsian haluaa ikuistaa hääpäivän ja sitä varten valitun hääpuvun ammattivalokuvaajan toimesta. Itse hääpuvusta sen sijaan moni luopuu – viehän se kaappitilaa ja kierrättäminen koetaan… Jatka lukemista

Vinkkejä käytetyn hääpuvun myyntiin

Moni morsian haluaa ikuistaa hääpäivän ja sitä varten valitun hääpuvun ammattivalokuvaajan toimesta. Itse hääpuvusta sen sijaan moni luopuu – viehän se kaappitilaa ja kierrättäminen koetaan ekologisena valintana.

Jos päädyt myymään hääpukusi eteenpäin, kannattaa myynti-ilmoituksen laadintaan panostaa. Huolella laadittu myynti-ilmoitus helpottaa hääpuvun myyntiä selvästi, kun potentiaaliset ostajat pystyvät pelkän ilmoituksen perusteella arvioimaan, vastaisiko myynnissä oleva käytetty hääpuku heidän toiveitaan.

Kolme vinkkiä käytetyn hääpuvun myynti-ilmoituksen laadintaan:

  1. Valitse ilmoitukseen useampi valokuva, joista hääpuvun malli ja kangasmateriaali tulevat hyvin esille.
  2. Kirjoita ilmoitukselle houkutteleva otsikko, josta käy ilmi esimerkiksi hääpuvun merkki, malli ja kangasmateriaali.
  3. Kirjoita ilmoitustekstiin mahdollisimman paljon ostajan kannalta oleellisia tietoja hääpuvusta. Esimerkiksi tiedot hääpuvun hankintapaikasta ja pesettämisestä kannattaa mainita. Samoin ostaja hyötyy usein tiedoista, jotka koskevat sinun mittojasi (pituus, rinnan-, vyötärön- ja lantionympärys).
Kategoriat:
Artikkelit

Artikkeleita

Hääpuvun valinta

Hääpuvun valinta

Sanotaan, että tuleva morsian tunnistaa, kun ”se oikea” hääpuku osuu kohdalle. Usein tuleva morsian pystyy helpostikin tunnistamaan potentiaaliset hääpukuvaihtoehdot ja karsimaan näin harkinnan ulkopuolelle suurimman osan tarjolla olevista hääpuvuista. Tärkeintä on, että morsian tuntee olevansa valitsemassaan hääpuvussa parhaimmillaan. Hääpuvut...

read more