Vinkkejä käytetyn hääpuvun myyntiin


Artikkeli

Kaikki artikkelit

Artikkelit aiheittain

Katsotuimmat artikkelit

Tykätyimmät artikkelit

Vinkkejä käytetyn hääpuvun myyntiin

Share

Moni morsian haluaa ikuistaa hääpäivän ja sitä varten valitun hääpuvun ammattivalokuvaajan toimesta. Itse hääpuvusta sen sijaan moni luopuu – viehän se kaappitilaa ja kierrättäminen koetaan ekologisena valintana.

Jos päädyt myymään hääpukusi eteenpäin, kannattaa myynti-ilmoituksen laadintaan panostaa. Huolella laadittu myynti-ilmoitus helpottaa hääpuvun myyntiä selvästi, kun potentiaaliset ostajat pystyvät pelkän ilmoituksen perusteella arvioimaan, vastaisiko myynnissä oleva käytetty hääpuku heidän toiveitaan.

Kolme vinkkiä käytetyn hääpuvun myynti-ilmoituksen laadintaan:

  1. Valitse ilmoitukseen useampi valokuva, joista hääpuvun malli ja kangasmateriaali tulevat hyvin esille.
  2. Kirjoita ilmoitukselle houkutteleva otsikko, josta käy ilmi esimerkiksi hääpuvun merkki, malli ja kangasmateriaali.
  3. Kirjoita ilmoitustekstiin mahdollisimman paljon ostajan kannalta oleellisia tietoja hääpuvusta. Esimerkiksi tiedot hääpuvun hankintapaikasta ja pesettämisestä kannattaa mainita. Samoin ostaja hyötyy usein tiedoista, jotka koskevat sinun mittojasi (pituus, rinnan-, vyötärön- ja lantionympärys).
Share

Artikkeleita

Häiden suunnittelu on elämän yksi jännittävimmistä ja merkittävimmistä tapahtumista. Se voi kuitenkin myös olla melko haastavaa ja stressaavaa. Hyvin suunnitellut häät luovat kuitenkin unohtumattomia muistoja sekä sulhaselle että morsiamelle sekä kaikille läsnäolijoille.

Share
Lue lisää...

Tagit: Häiden suunnittelu, Häät, Inspiraatio

Haaveiletko pienistä häistä? Yksi parhaista asioista, mitä pienet häät tarjoavat, on intiimi tunnelma ja mahdollisuus panostaa yksityiskohtiin. Myös häätilan puolesta pienet häät avaavat ihania mahdollisuuksia, jotka eivät ole mahdollisia isojen häiden kohdalla. Lue siis alta vinkit parhaisiin häätiloihin pienille häille! Mistä tila täydellisille pienille häille? Hääpaikka on yksi tärkein asia häiden järjestelyissä. Se, millainen tila […]

Share
Lue lisää...

Tagit: Hääjuhlat, Häät, Juhlapaikat, Pienet häät

Häävalssi on häätanssi, joka on perinteisesti tanssittu hääjuhlassa. Se on romanttinen ja hidastempoinen tanssi, joka on yleensä tanssittu parin kesken. Häävalssin juuret ovat Itä-Euroopassa, ja se on levinnyt ympäri maailmaa. Häävalssi on yleisesti ottaen yksi hääjuhlan kohokohdista ja se on usein ensimmäinen tanssi, jonka hääpari tanssii yhdessä hääjuhlan aikana. Häävalssit / Häätanssit listattuna Kappale Linkki […]

Share
Lue lisää...

Tagit: Hääjuhlat, Häät, Häätanssit, Häävalssit

Share