LAHIA – yksilöityjä tuotteita elämäsi tärkeimpiin hetkiin


Artikkeli

Kaikki artikkelit

Artikkelit aiheittain

Katsotuimmat artikkelit

Tykätyimmät artikkelit

LAHIA – yksilöityjä tuotteita elämäsi tärkeimpiin hetkiin

Share

LAHIA on kahden siskon hääyritys. Lahian tarina alkoi kesällä 2021, kun toinen meistä suunnitteli häitään. Häähumussa Pinterest lauloi tiuhaan tahtiin, mutta aika nopeasti huomattiin, ettei Suomesta löytynyt läheskään kaikkea, mitä oli toiveissa. Onneksi posti kulki kauempaakin, kirppiksiltä löytyi hääsomisteita ja molemmat meistä pääsivät käyttämään kädentaitojaan milloin näperrellen lautasliinoja ja kukkakransseja, milloin rusetteja, morsiustakin koristeita tai mitä tahansa Pinterestin innostamaa diy-juttua.

Jussi Rekiaro, www.jussirekiaro.com, @jussirekiaro
Jussi Rekiaro, www.jussirekiaro.com, @jussirekiaro

Häiden jälkeen ajatuksiimme jäi kytemään idea yrityksestä, joka tarjoaisi häitä ja muitakin juhlia järjestäville paitsi häissä olleiden hääsomisteiden vuokrausta myös niitä spesiaaleja, ihania, yksilöityjä tuotteita, mitä ei Suomesta ole juurikaan tai ollenkaan saatavilla. Lahia näki päivänvalon virallisesti alkukesästä 2022.

Lahian nimi juontaa juurensa Karjalan Muolaalle, evakkomummomme kotiseudulle. Lahia tarkoittaa lempeää ja se on yksi yrityksemme arvoista. Haluamme kohdata sinut lempeästi kuunnellen ja tarjota tuotteillamme inspiraatiota, hemmottelua ja pientä extraa elämäsi tärkeimpiin hetkiin️. Meille on tärkeää, että saat toivomasi tuotteet, olet niihin tyytyväinen ja pääset nauttimaan unelmapäivästäsi. Myös käsillä tekeminen ja ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Ennen uuden hankkimista mietimme, josko sen saisi itse tehtyä tai hankittua käytettynä. Vuokratuotteemme ovatkin lähes 100 %:sesti joko itse tehtyjä tai kirppiksiltä bongattuja ja toimiviksi havaittuja. Somistevuokrauksen myötä voimme tarjota sinulle mahdollisuuden järjestää hääjuhlien somistuksen kestävästi, kiertotalouden periaatetta tukien.

“Morsiustakki ja morsiusaamutakki ovat upeat” 

“Aamutakit ovat täydelliset”

“Voi kiitos hyvästä palvelusta ja niin nopeastakin”

Tuotevalikoimaamme kuuluu käsintehdyt rusetit ja käsin koristellut morsiustakit. Lisäksi meiltä saa kaunispintaisia satiiniaamutakkeja, samettisia sormusrasioita eri sävyissä, sydänaurinkolaseja, pehmoisia aamutossuja sekä ihania silkkinauhoja, joilla voit koristella hääkimpun tai käyttää nauhoja osana muuta hääsomistusta. Morsiustakit, aamutakit, sormusrasiat ja aamutossut voidaan personoida toiveidesi mukaan.

Vuokratuotteisiimme kuuluu paljon käsintehtyjä tuotteita, kuten itse tehty donitsiseinä, vihreän sävyiset pellavalautasliinat, kolmijalkatelineet pöytäkartalle/tervetulokyltille, ”Better together” ja “Always & Forever”-ledikyltit, tienvarsikyltit sekä kullanväriset hääkaaret. Lisäksi meiltä löytyy sylinterimaljakoita, karkkibuffa-astioita, hehkulamppuvalosarjoja, huiskutuskeppejä sekä kullanväriset pleksipöytänumerot ja menu-kyltit ja paljon muuta. Olemme myös avoimia uusille ideoille. Jos sinulla on idea tuotteesta, mutta et tiedä mistä sen saisi, niin käännythän meidän puoleemme rohkeasti. Mietitään yhdessä, onnistuisiko ideasi toteuttaminen <3

Tällä hetkellä meidät tavoittaa parhaiten Instagramin ja Facebookin kautta (@lahiatuotteet) sekä sähköpostitse (lahiatuotteet(a)gmail.com). Pian avaamme myös omat verkkosivut osoitteessa www.lahiatuotteet.fi, joten käythän kurkkaamassa päivittyviä sivujamme ja laitat meille viestiä.

Share

Artikkeleita

Häiden suunnittelu on elämän yksi jännittävimmistä ja merkittävimmistä tapahtumista. Se voi kuitenkin myös olla melko haastavaa ja stressaavaa. Hyvin suunnitellut häät luovat kuitenkin unohtumattomia muistoja sekä sulhaselle että morsiamelle sekä kaikille läsnäolijoille.

Share
Lue lisää...

Tagit: Häiden suunnittelu, Häät, Inspiraatio

Haaveiletko pienistä häistä? Yksi parhaista asioista, mitä pienet häät tarjoavat, on intiimi tunnelma ja mahdollisuus panostaa yksityiskohtiin. Myös häätilan puolesta pienet häät avaavat ihania mahdollisuuksia, jotka eivät ole mahdollisia isojen häiden kohdalla. Lue siis alta vinkit parhaisiin häätiloihin pienille häille! Mistä tila täydellisille pienille häille? Hääpaikka on yksi tärkein asia häiden järjestelyissä. Se, millainen tila […]

Share
Lue lisää...

Tagit: Hääjuhlat, Häät, Juhlapaikat, Pienet häät

Häävalssi on häätanssi, joka on perinteisesti tanssittu hääjuhlassa. Se on romanttinen ja hidastempoinen tanssi, joka on yleensä tanssittu parin kesken. Häävalssin juuret ovat Itä-Euroopassa, ja se on levinnyt ympäri maailmaa. Häävalssi on yleisesti ottaen yksi hääjuhlan kohokohdista ja se on usein ensimmäinen tanssi, jonka hääpari tanssii yhdessä hääjuhlan aikana. Häävalssit / Häätanssit listattuna Kappale Linkki […]

Share
Lue lisää...

Tagit: Hääjuhlat, Häät, Häätanssit, Häävalssit

Share