Maalaisromanttiset hääjuhlapaikat Pirkanmaalla


Artikkeli

Kaikki artikkelit

Artikkelit aiheittain

Katsotuimmat artikkelit

Tykätyimmät artikkelit

Maalaisromanttiset hääjuhlapaikat Pirkanmaalla

Share

Haaveiletko maalaisromanttisista herkistä häistä tunnelmallisessa ja luonnonläheisessä miljöössä? Maalaisromanttisia häitä järjestelevillä pareilla on onni, sillä mahdollisia teemaan sopivia ihania juhlapaikkoja on runsain määrin! Tässä kirjoituksessa esittelemme Pirkanmaan alueelta muutaman paikan, joita kannattaa ehdottomasti harkita.

Ali-Marttilan tila, Kangasala

Ali-Marttilan vanha sukutila sijaitsee Kangasalla maalaismaisemassa, vain 20 minuutin etäisyydellä Tampereen keskustasta. Tilan kunnostettu talli sekä päärakennus ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin, ja tilat sopivatkin erinomaisesti esimerkiksi maalaisromanttisten häiden pitopaikaksi. Juhlatallin yhtenäinen avara tila mahdollistaa jopa 150 hengen juhlat.

Ali-Marttilan suvun omistuksessa tila on ollut jo yli 300 vuotta. Ennen kasvihuoneviljelyyn siirtymistä tilalla on viljelty muun muassa tupakkaa. Tänä päivänä Ali-Marttilan tilalla toimiva yritys on Suomen suurin leikkoruusujen viljelijä, ja leikkoruusuja viljellään tilalla jopa noin hehtaarin kokoisella alueella.

Ali-marttila.com

Kiviojan Helmi, Tampere

Kiviojan Helmi tarjoaa erinomaiset puitteet maalaisromanttisille häille Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella Teiskossa. Paikka tunnetaan mutkattomasta palvelusta ja korkeatasoisista tiloistaan.

Kiviojan tilalta erilaisia juhlakäyttöön soveltuvia tiloja löytyy useita ja tilalla onkin mahdollista järjestää jopa 100 hengen juhlat. Kiviojan Helmi on suomalainen perheyritys, jonka toiminnan keskiössä on tyytyväiset asiakkaat, perhe, huumori ja rehellisyys.

Kiviojanhelmi.fi

Viljamin Vintti, Pinsiö

Viljamin Vintti on Pinsiön Taimistolla sijaitseva maalaiskahvila. Kahvila on avattu vanhan navetan parvelle ja se tarjoaakin erinomaiset puitteet pienille maalaisromanttisille häille. Vieraita tilaan mahtuu 30–50.

Viljamin Vintillä panostetaan aitoihin makuihin aina omatekoisista, perinteisistä mummon lihapullista ja vohveleista trendikkäisiin smoothieisiin ja raakakakkuihin. Leivonnassa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon lähi- ja luomutuotteita sekä satokauden antimia.

Taimistolla sijaitseva näyttelypuisto tarjoaa myös oman kiinnostavan lisänsä hääjuhlavieraille.

Viljamin Vintti

Tervahovin juhlatila, Sastamala

Tervahovin juhlatila on Sastamalassa sijaitseva suosittu hääjuhlapaikka. Kyseessä on maalaisromanttisiin häihin erinomaisesti sopiva kaksikerroksinen juhlatila. Alakerta on tunnelmallinen ja rustiikkinen, ja sieltä on suora yhteys takapihan tilavalle terassille. Terassilta avautuu kaunis maisema suoraan Rautavedelle.

Tervahovin yläkerta puolestaan tarjoaa hyvin tilaa esimerkiksi ruokailulle ja tansseille. Kokonaisuudessaan tila mahdollistaa jopa 200 hengen hääjuhlien järjestämisen.

Tervahovi.com

Ravintola Villa Hakkari, Lempäälä

Villa Hakkari on kuvankaunis kartano keskellä Lempäälää, idyllisen Kuokkalankosken rannalla. Kartano sijaitsee historian havinaa tarjoavan vehreän museoraitin varrella, hyvien kulkuyhteyksien päässä esimerkiksi Tampereelta.

Kartanolta löytyy useita juhlatilaisuuksiin sopivia tiloja, joista suurin on Mansikinkammari. Mansikinkammari on rustiikkinen ja rouhea tila ja tarjoaakin juhlavieraille maalaisromantiikkaa parhaimmillaan! Sata vuotta vanha navetta on kunnostettu juhlatilaksi ja siellä onkin mahdollista järjestää ruokailu jopa 120 hengelle.

Mansikinkammarin pohjaratkaisu on juhlien kannalta toimiva ja mahdollistaa mm. orkesterin, tanssilattian ja baaritiskin sujuvan sijoittelun.

Villahakkari.fi

Share

Artikkeleita

Hääpäivät ovat tärkeitä merkkipaaluja avioliitossa, joka juhlistaa pariskunnan sitoutumista ja rakkautta. Useimmiten hääpäivät ovat vuosipäiviä, jotka merkitsevät vuoden tai useamman vuoden kulunutta aikaa avioliiton solmimisesta. Hääpäivät voivat olla myös romanttisia tilaisuuksia, joissa pariskunta juhlii rakkauttaan ja kunnioittaa yhteistä matkaansa. Hääpäivät ovat erittäin henkilökohtaisia ja niiden juhlistamistapa riippuu pariskunnasta. Jotkut haluavat viettää hääpäivänsä yksityisesti, kun taas […]

Share
Lue lisää...

Tagit: Hääjuhlat, Hääpäivät, Häät

Hääbingo on hauska peli, jota voidaan pelata hääjuhlassa viihdyttämään vieraita. Hääbingo toimii samalla tavalla kuin perinteinen bingo, mutta tehtävät tai kysymykset liittyvät hääaiheisiin. Hääbingoa voi pelata monella eri tavalla. Voittaja voi olla se, joka saavuttaa täyden rivin vaaka-, pysty- tai diagonaalisesti, tai täysi ruudukko. Voittajan on huudettava ”BINGO!” osoittaakseen voittonsa. Palkintona voittajalle voidaan antaa esimerkiksi […]

Share
Lue lisää...

Tagit: Hääbingo, Hääpelit, Häät, Jäärinkkoja, Käsintehdyt

Hääinspis tarkoittaa hääinspiraatiota eli ideoita ja vinkkejä hääjuhlaan. Hääinspiraatioita voi hakea monista eri lähteistä, kuten häälehdistä, hääblogien ja -sivustojen, hääkuvagallerioiden, sosiaalisen median ryhmien ja hääsuunnittelijoiden sivustoilta. Voit myös kysyä neuvoja ja ideoita hääsuunnittelijalta tai järjestää hääpäivän suunnitteluihin liittyvän workshopin ystävien tai perheen kanssa. Yhteinen suunnittelu voi olla hauska tapa saada ideoita ja löytää uusia näkökulmia […]

Share
Lue lisää...

Tagit: Facebook, Häät

Share