Inspiraatio

Häätori on tuhansille häitä järjestäville pareille ja heidän apulaisilleen tärkeä vertaistuen ja inspiraation lähde. Häätorin sosiaalisen median kanavat ja julkaisut tarjoavat paitsi tietoa ja vinkkejä, myös kohtaamispaikan, jossa voi jakaa ideoita ja keskustella häiden järjestelyistä sekä ennen kaikkea iloita ja innostua yhdessä tulevista juhlista! Valitse aihe ja inspiroidu!

Häät ja inspiraatio

Häätori on tuhansille häitä järjestäville pareille ja heidän apulaisilleen tärkeä vertaistuen ja inspiraation lähde. Häätorin sosiaalin median kanavat ja julkaisut tarjoavat paitsi tietoa ja vinkkejä, myös kohtaamispaikan, jossa voi jakaa ideoita ja keskustella häiden järjestelyistä sekä ennen kaikkea iloita ja innostua yhdessä tulevista juhlista!

Hääjuhlien järjestäminen on aina isompi tai pienempi projekti, joka kannattaa toteuttaa oman näköisenä. Vinkkejä, trendejä ja vaihtoehtoja löytyy paljon, oli kyse sitten hääpuvusta, koristelusta, kutsuista, kiitoskorteista tai hääjuhlan ohjelmasisällöistä. Häätori tarjoaa häitä järjestäville paitsi keskustelufoorumin, myös runsaasti inspiroivaa sisältöä ja vinkkejä juhlajärjestelyihin.

Häätorin inspiraatiosisältöjen laadinnassa hyödynnetään kaupallista yhteistyötä ja hääalan palveluntarjoajat hääsuunnittelijoista floristeihin ja muusikoista valokuvaajiin ovat tervetulleita ideoimaan ja toteuttamaan Häätoriin sisältöä. Sisältö tavoittaa tehokkaasti Häätorin kävijät ja on siten erityisen vaikuttava tapa lisätä oman yrityksen tunnettuutta. Hääalan yrittäjille tietoa Häätorin tarjoamista mahdollisuuksista on kerätty tänne.

Häätori.fi inspiraatio ikoni efekti

Valitse aihe & Inspiroidu

Inspiroidu artikkelein

Vinkkejä käytetyn hääpuvun myyntiin

Vinkkejä käytetyn hääpuvun myyntiin

Moni morsian haluaa ikuistaa hääpäivän ja sitä varten valitun hääpuvun ammattivalokuvaajan toimesta. Itse hääpuvusta sen sijaan moni luopuu – viehän se kaappitilaa ja kierrättäminen koetaan ekologisena valintana. Jos päädyt myymään hääpukusi eteenpäin, kannattaa myynti-ilmoituksen laadintaan panostaa. Huolella laadittu myynti-ilmoitus helpottaa hääpuvun myyntiä selvästi, kun potentiaaliset ostajat pystyvät pelkän ilmoituksen perusteella arvioimaan, vastaisiko myynnissä oleva käytetty hääpuku...

Hääpuvun valinta

Hääpuvun valinta

Sanotaan, että tuleva morsian tunnistaa, kun ”se oikea” hääpuku osuu kohdalle. Usein tuleva morsian pystyy helpostikin tunnistamaan potentiaaliset hääpukuvaihtoehdot ja karsimaan näin harkinnan ulkopuolelle suurimman osan tarjolla olevista hääpuvuista. Tärkeintä on, että morsian tuntee olevansa valitsemassaan hääpuvussa parhaimmillaan. Hääpuvut voidaan mallin perusteella jakaa karkeasti esimerkiksi seuraaviin kategorioihin: A-linjainen, runsashelmainen, empiremallinen, merenneitomallinen,...