Sosiaalinen media

Sosiaalinen media osana Häätoria

Sosiaalisen median kanavat muodostavat tärkeän osan Häätoria. Häätorilla on aktiivinen seuraajajoukko Facebookissa, Pinterestissä ja Instagramissa. Häätorin tärkein sosiaalisen median kanava on Facebook, josta löydät suositut, kaikille avoimet hääaiheiset ryhmät. Facebook-ryhmissä myydään ja ostetaan hääaiheisia second hand asuja, asusteita ja somisteita sekä sparraillaan hyvässä hengessä kaikenlaisessa hääihin liittyvässä.

Häätori.fi some ikoni efekti

Sosiaalisen median kanavat

Häät – Ideoita ja inspiraatiota hääsuunnitteluun

Ryhmän ideana on tarjota ideoita ja inspiraatiota häitä suunnitteleville hääpareille, tervetuloa mukaan! 🙂
Ryhmässä voit keskustella häistä ja jakaa häihin liittyviä vinkkejä ja linkkejä. Mukaan ovat tervetulleita niin häitä järjestävät kuin jo häänsä juhlineet parit, häistä kiinnostuneet henkilöt sekä hääyrittäjät ja -bloggarit! Ryhmää ylläpitää Häätori.fi.

read more

Hääkirpputori Varsinais-Suomi, Facebook

Ryhmä on tarkoitettu yksityishenkilöiden hääteemaan sopivien tuotteiden (vaatetus, koristeet, jne.) myynti-, ja ostoilmoituksille Varsinais-Suomen alueella. Ryhmän ylläpitäjänä toimii Häätori.fi. Ryhmä on jo usean vuoden ajan toiminut sujuvasti kevyillä säännöillä, kiitos siitä kaikille ryhmäläisille! Päivitetyt säännöt löytyvät nyt ryhmän tiedostoista. 🙂

read more

Hääkirpputori Uusimaa, Facebook

Ryhmä on tarkoitettu yksityishenkilöiden hääteemaan sopivien tuotteiden (vaatetus, koristeet, jne.) myynti-, ja ostoilmoituksille Uudenmaan alueella. Ryhmän ylläpitäjänä toimii Häätori.fi.
Ryhmä on jo usean vuoden ajan toiminut sujuvasti kevyillä säännöillä, kiitos siitä kaikille ryhmäläisille! Päivitetyt säännöt löytyvät nyt ryhmän tiedostoista. 🙂

read more

Hääkirpputori Pirkanmaa, Facebook

Ryhmä on tarkoitettu yksityishenkilöiden hääteemaan sopivien tuotteiden (vaatetus, koristeet, jne.) myynti-, ja ostoilmoituksille Pirkanmaan alueella. Ryhmän ylläpitäjänä toimii Häätori.fi. Ryhmä on jo usean vuoden ajan toiminut sujuvasti kevyillä säännöillä, kiitos siitä kaikille ryhmäläisille!

read more
Share